Dacă un produs cumparat de la noi nu va mulțumește in totalitate, îl puteti returna în termen 14 de zile calendaristice de la momentul livrării.
Aveti la dispozitie doua variante:
1 - Puteti trimite produsul prin curierat la adresa: Strada Calea lui Traian, 210, Localitate Babeni, Judet Valcea, dar asta dupa ce ati completat in prealabil formularul de retur de aici si va asigurati ca produsul intruneste conditiile de retur, sau...
2 - Daca aveti posibilitatea, il puteti returna fizic la sediul societatii noastre din Calea lui Traian, 210, Localitate Babeni, Judet Valcea.
  
Conditii generale pentru returul produselor vandute de MILTHRY TECH SRL: 
 

Costul de transport pentru retur este suportat de client. 

 

Produsele pe care le returnati trebuie să fie în aceeași stare în care le-ati primit.

 

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.


Nu se pot returna produsele care au fost comanda speciala, cum ar fi foliile sau furtunele taiate la dimensiuni cerute de cumparator.
 

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

 

Dacă ati cumpărat mai multe produse de același fel și vreti să le returnati pe toate, asigurati-va că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.


Returnarea contravalorii produselor.
Va vom returna contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la trimiterea formularului , dar nu inainte de a primii produsele de la dumneavoastra.
Suma va fi returnata conform modalitatii stabilite de comun acord.