Luni - Vineri
8:00 - 16:00

0250 765 301

Informatii livrare

Informatii livrare

Scopul nostru este sa aveti marfa comandata in cel mai scurt timp. De aceea incepem procesarea unei comenzi imediat dupa primirea ei. Comanda este onorata numai dupa confirmarea telefonica (pentru confirmare va vom suna noi). In cazul in care sunt produse care nu se afla in stoc, veti fi anuntat inainte de expedierea pachetului.


Aveti de ales intre 3 moduri de livrare:


Curier (Fan Courier).

Livrarea se face in 24-48 de ore la adresa destinatarului. Taxa de transport este de 19 lei primul Kg plus 1 leu/Kg suplimentar. Taxele de transport afisate la finalizarea comenzii sunt valabile doar daca localitatea in care se livreaza face parte din zona fara kilometri suplimentari a curierului. Verificati aici localitatile fara cost suplimentar. In cazul kilometrilor suplimentari curierul percepe o taxa de 0.8 lei/km. Calculul cu transportul este unul estimativ. Calculul final se va comunica telefonic cumparatorului dupa inregistrarea awb-ului in sistem. 

Curier (Fan Courier) cu ridicare de la sediu.

Livrarea se face in 24-48 de ore la sediu Curierului din localitatea precizata de dvs. In cazul acesta dvs. va trebui sa va deplasati la sediul Curierului si sa ridicati pachetul. Taxa de transport este de 19 lei primul Kg plus 1 leu / Kg suplimentar. Aceasta optiune poate fi utila in cazul in care nu sunteti acasa in timpul zilei sau in localitatea dvs. nu este punct de lucru al Curierului si doriti sa primiti repede coletul (puneti ridicare de la sediu dintr-o localitate apropiata de dvs).

Pallex (coletarie paletizata).

Livrarea se face in 48-72 de ore oriunde in tara. Este o varianta avantajoasa pentru produsele cu greutate mare cum ar fi turba, fertilizanti sau folie. Pentru o calculatie exacta va vom contacta noi, daca alegeti aceasta varianta.