Luni - Vineri
8:00 - 16:00

0250 765 301

Garantia produselor

Garantia produselor

Termenul de garantie pentru produse este de 24 luni de la data cumpararii si se refera la defectiuni de fabricatie, dar sunt si produse care prin natura productiei si utilizarii au alte termene de garantie. Fiecare produs va avea specificat termenul de garantie in rubrica specificatii produs.Termenul de garantie variaza intre 3-24 de luni. Pentru a beneficia de garantie, produsele trebuiesc insotite de bonul fiscal sau factura fiscala emisa la cumpararea produsului si de certificatul de garantie. Fara aceste documente se pierde garantia.

Termene de garantie:

 • Folii solar Kritifil 150/180 microni – 24 luni;
 • Folii solar Daios 125 microni – 12 luni;
 • Folii termice 50 microni – 6 luni;
 • Furtune de picurare Miniline Light – 24 de luni;
 • Banda de picurare 6 mil – 3 luni;
 • Aspersoare – 24 luni;
 • Filtre – 12 luni pentru corp si 6 luni pentru cartusul filtrant;


Pentru a se putea determina cauza defectiunii produsele trebuiesc analizate in service-ul din Calea lui Traian, 210, Babeni, Valcea.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuiesc cunoscute de cumparatorii de bunuri de folosinta indelungata care se vand cu termen de garantie conform: HG 786/96, 394/95.

Unitatea de deservire prin care se asigura reparatiile in termenul de garantie este numai in Calea lui Traian, 210, Babeni, Valcea.


Mod de instalare si utilizare:

Banda de picurare se instaleaza cu orificiile in sus, nu se intinde in mod excesiv si se foloseste impreuna cu filtre de minim 150 mesh pentru a evita infundarea acestora. Gasirea de nisip si alte impuritati in emitatoare duce la pierderea garantiei. Presiunea optima de lucru este de 0,8 bari si nu se depaseste 1,5 bari.

Presiunea mare in sistem duce la spargerea benzii de picurare. Lungimile de lucru sunt indicate in tabelul produsului.
Furtunul de picurare se deruleaza atent de pe rola pentru a evita formarea cutelor si a blocajelor. Filtrare minima este de 120 mesh si presiune optima de lucru 1 bar si nu se depaseste 2.5 bari. Lungimile de lucru sunt indicate in tabelul produsului.

Foliile se manevreaza cu atentie si se instaleaza pe structuri metalice. Structurile trebuiesc bine finisate si vopsite cu vopsea pe baza de acril, pentru a nu afecta folia. Folia se prinde cu clipsuri sau baghete speciale. Pe timpul verii foliile se protejeaza cu plasa de umbrit. Pe timpul iernii daca folia nu se da jos de pe solar, solariile trebuiesc curatate bine de zapada si gheata. Improvizatiile duc la pierdera garantiei.
Toate produsele se folosesc doar pentru scopul in care au fost produse.


PIERDEREA GARANTIEI:

Garantia se pierde in cazul in care:

 • produsele nu au fost folosite conform modului de utilizare sau intretinerea a fost defectuoasa;
 • in benzi de picurare si furtune de picurare se gaseste nisip sau alte impuritati ce pot deteriora produsul;
 • foliile de solar si cele termice prezinta urme de deteriorare mecanica;
 • defectiunea a fost cauzata de montaj necorespunzator: ruperi, spargeri, taieturi;
 • defectiunea a fost cauzata de utilizare defectuoasa: filtrare necorespunzatoare in cazul sistemelor de irigare, deteriorarea foliilor cauzata de excesul de pesticide.
 • certificatul si factura de cumparare(bonul fiscal lizibil) au fost pierdute;

Garantia nu acopera: aditivarea antipicurare a foliilor, defectiuni cauzate de fenomene climaterice extreme.

Cauza defectarii o poate aprecia numai service-ul care acorda certificatul de garantie.

Reparatiile si inlocuirile care nu intra in garantie se efectueaza CONTRA COST.

In cazul in care ridicati pachetul de la firma de curierat si observati ca acesta a fost deteriorat din cauza transportului, va rugam sa faceti reclamatie in aceeasi zi. Nu despagubim / nu schimbam produsele ce au fost lovite / zgariate in timpul transportului. Va rugam sa va uitati atent la colet in momentul primirii lui, iar daca observati urme de lovire, de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport, AWB.